Socialistes de Vinaròs

Pacte de legislatura i nou cartipàs. Fernando Juan, Regidor de Recursos Humans i Indústria.

El passat 2 d’abril es va signar, a les portes de l’Ajuntament de Vinaròs, el pacte de govern pel qual entra a formar part de l’actual equip de govern, el partit Compromís, amb la seua regidora Paula Cerdà. El Partit Socialista de Vinaròs, per mitjà de la seua executiva, ha estat negociant aquest últim any, amb els representants de TSV i Compromís, els objectius i contingut del Pacte signat, incorporant a les propostes programàtiques de totes tres agrupacions, noves mesures destinades al restabliment i recuperació econòmica i social enfront de l’esperada sortida de l’etapa de crisi sanitària de la COVID-19. 

I és que si alguna cosa ha marcat aquesta actual legislatura ha estat, com en tot arreu, la pandèmia. Fer front als efectes immediats ha estat la tasca d’aquest últim any, i la sortida, com he dit abans, de la crisi sanitària, deixant tota una societat tocada econòmica i psicològicament, ens fa redoblar els esforços, als socialistes, per aconseguir un equip de govern amb la suficient estabilitat i fortalesa per a dirigir el futur de la nostra ciutat. Aquesta estabilitat pretenem que es consolide, des d’una perspectiva de polítiques progressistes, feministes i de sostenibilitat, i amb la continuïtat de diàleg amb la resta de forces polítiques de l’ajuntament. Perquè només amb diàleg i voluntat d’unió ens sortirem tots plegats, d’aquest malson, si és que volem realment que la societat vinarossenca faça un pas endavant, no només per sortir del clot, sinó per afrontar i construir el futur que ens ve.

El resultat del pacte: 11 regidors (7 del PSPV-PSOE, 3 de TSV i 1 de Compromís) que conformen un govern amb majoria, amb voluntat de progrés, i suma.

Amb motiu d’aquesta entrada, també es renova el cartipàs en algunes àrees i regidors:

Marc Albella, (PSPV-PSOE), manté l’àrea de Promoció de la Ciutat, Interés Turístic i Relacions Institucionals, i incorpora l’àrea de Governació i passa a ser el portaveu del Grup municipal Socialista. Cedeix a Compromís, la regidoria de Festes.

Begoña Lopez (PSPV-PSOE), cedeix la tinença d’alcaldia a Paula Cerdà (Compromís), i manté les regidories d’Educació i Infància.

Fernando Juan,(PSPV-PSOE) manté l’àrea de Recursos Humans i incorpora l’àrea d’Indústria, i deixa de ser el portaveu del Grup Municipal Socialista.

Anna Fibla (TSV) cedeix a Compromís l’àrea de Comerç, mantenint les regidories de Cultura, Patrimoni, Agricultura i Pesca.

Paula Cerdà (Compromís) passa a ser Tercera tinenta d’alcaldia, amb les regidories de Comerç i Festes. 

Ampliar per sumar, cedir per conformar un equip més ample, més potent, i amb voluntat de progrés, de la nostra societat, de la nostra ciutat, Vinaròs.

Fernando Juan

Regidor de Recursos Humans i Indústria