Socialistes de Vinaròs

Política de Privacitat

Política de Privacitat del PSPV-PSOE de Vinaròs

Introducció

El Partit Socialista del País Valencià-Partit Socialista Obrer Espanyol (PSPV-PSOE) de Vinaròs, amb domicili a C/ Sant Francesc, 18, 1er, està compromès amb el respecte i la protecció de la privacitat i les dades personals dels nostres socis, simpatitzants, col·laboradors i de tots els usuaris que interactuen amb nosaltres tant en línia com fora de línia. Aquesta Política de Privacitat detalla les nostres pràctiques respecte a la recopilació, ús i divulgació de la informació personal dins de l’àmbit de les nostres activitats polítiques i en el nostre lloc web.

Recopilació de Dades Personals

El PSPV-PSOE de Vinaròs recopila dades personals com ara noms, adreces de correu electrònic, adreces postals, números de telèfon i altres dades de contacte, així com informació sobre els vostres interessos i preferències polítiques, amb l’objectiu de mantenir-vos informats sobre les nostres activitats, notícies i campanyes. La recollida d’aquestes dades es basa sempre en el vostre consentiment explícit.

Ús de les Dades

Les dades personals recollides pel PSPV-PSOE de Vinaròs s’utilitzen per a les següents finalitats:

  • Comunicar-nos amb vosaltres sobre esdeveniments, iniciatives i notícies rellevants del partit.
  • Organitzar i gestionar la vostra participació en actes i campanyes.
  • Millorar les nostres estratègies de comunicació i adaptar-les als interessos dels nostres socis i simpatitzants.

Les vostres dades personals no seran compartides amb tercers sense el vostre consentiment explícit, llevat de les situacions en què la llei ens obligui a fer-ho.

Drets dels Usuaris

De conformitat amb la legislació aplicable sobre protecció de dades, teniu el dret d’accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-vos al tractament de les vostres dades personals. També podeu sol·licitar la limitació del tractament o la portabilitat de les vostres dades. Per exercir aquests drets, podeu contactar-nos directament a [correu electrònic de contacte del PSPV-PSOE de Vinaròs] o [número de telèfon de contacte].

Seguretat de les Dades

Ens comprometem a protegir les vostres dades personals i aplicar mesures de seguretat adequades per prevenir l’accés no autoritzat, així com la modificació, divulgació o destrucció no autoritzades de les dades.

Actualitzacions de la Política de Privacitat

El PSPV-PSOE de Vinaròs es reserva el dret a modificar aquesta Política de Privacitat en qualsevol moment per adaptar-la a novetats legislatives o canvis en les nostres pràctiques de privacitat. Qualsevol canvi serà comunicat a través del nostre lloc web amb suficient antelació.

Per a qualsevol dubte o consulta addicional respecte a la nostra Política de Privacitat, si us plau, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.