Socialistes de Vinaròs

Governar per a tots. Fernando Juan, Regidor de Governació i Recursos Humans.

Els partits polítics, quan es presenten a unes eleccions, ho fan defensant unes determinades idees i uns determinats programes on es troben els punts principals que volen dur a terme. Els candidats d’aquests partits son votats per una part de l’electorat i, si son escollits, han de continuar defensant les mateixes idees. Això no treu un principi fonamental: si guanyes, i aconsegueixes la responsabilitat de govern, ho has de fer representant a tots. Si guanyes a Vinaròs, has de representar a tota la societat vinarossenca.

El grup municipal socialista ho té molt clar, això. I forma part, no del joc polític, forma part d’una manera de governar, on el diàleg, la concòrdia, i el treballar junts es la base per aconseguir millores per a la societat que representem, encara que hi hagi aspectes que, lògicament, agraden més o menys. I es que la convivència hi ha de estar per sobre de moltes altres coses, doncs es la base de qualsevol societat, ja que la diversitat de la nostra societat es molt elevada, i ningú es troba per damunt de ningú, si es creu en la igualtat de les persones, clar està.

Aquesta setmana, un exemple: actes molt diversos als que els socialistes hem assistit, i que representen justament aquests valors de convivència, respecte i tolerància. Els membres del grup municipal socialista hem assistit, com no podia ser d’una altra manera, a un concert conjunt entre la banda militar de València i la banda municipal, a una missa romanesa, als actes de les escoles esportives, i finalment, el dilluns, a una reunió a l’ermitori de Vinaròs entre tots els alcaldes de la comarca, de diferents partits, amb el president de la Diputació, reunió en la que s’han tractat diferents aspectes de les nostres localitats de la comarca i les seues mancances. I es que, repeteixo, quan es governa, s’ha de governar per a tothom, escoltar a tothom, e intentar tancar acords, quan aquests son possibles. Difícil, de vegades molt difícil, llarg i dur, aquest procés de negociació. Però la vida, i la política sobre tot, es això, negociar, encara que molts de cops no s’aconsegueixi allò que un vol.

Fernando Juan

PSPV-PSOE Vinaròs