Socialistes de Vinaròs

Nota de premsa: Una nova presa de pèl del partit popular a tots els Vinarossencs

Davant les notícies aparegudes aquesta setmana que anunciaven la visita de dos Consellers a la nostra ciutat, des del PSPV-Vinaròs, agrairíem que fóssim convidats als actes previstos amb aquests il·lustres visitants, ja qued’aquesta manera tindríem l’oportunitat de fer-li entrega en mà, en forma decarta, de totes les obres i inversions que la Generalitat Valenciana té pendents a Vinaròs des de fa molts anys.

 Les reivindicacions històriques que els socialistes desitgem fer recordar als Consellers són:

  1. EL SEGON CENTRE DE SALUT.
  2. LA POSADA EN FUNCIONAMENT DE L’AMPLIACIÓ DE L’HOSPITAL,ACOMPANYADA D’UN INCREMENT DE LA PLANTILLA DE PROFESSIONALS I UNA REDUCCIÓ DE LES LLISTES D’ESPERA.
  3. LA MILLORA DE L’ACCESSIBILITAT DEL CENTRE DE SALUT.
  4. LA REFORMA DEFINITIVA DEL PORT I LA LLOTJA DE PESCADORS.
  5. LA CONSTRUCCIÓ DEL COL·LEGI PÚBLIC JAUME I.
  6. L’AMPLIACIÓ DEL IES JOSÉ VILAPLANA.
  7. EL PAGAMENT DEL DEUTE HISTÒRIC QUE TÉ LA GENERALITAT AMB L’AJUNTAMENT.
  8. LA PISCINA MUNICIPAL INCLOSA EN EL PLAN CONFIANZA.
  9. L’ESCOLA OFICIAL D’IDIOMES.
  10. MÉS TRENS DE RODALIES.

Per tot això, des del PSPV-Vinaròs considerem les visites dels Consellers, més que un reconeixement cap a Vinaròs per part de la Generalitat, com unaautèntica burla cap als nostres veïns, que una vegada més veuran com lacapital del Baix Maestrat és utilitzada pel Partit Popular, com un simplephotocall per fer-se la foto i fer més promeses falses amb el passeig marítim vinarossenc com a fons de pantalla, amb l’objectiu de les eleccions al Parlament Europeu com a única finalitat.