Socialistes de Vinaròs

En contra de Vinaròs

“Cuanto peor para todos, mejor para mí”

Possiblement, aquest siga l’eslògan que definiria a la perfecció l’actitud del PP en els últims 8 anys i pel que sembla, en els 4 propers. No sé si també li’l podrem aplicar a VOX, això ja queda a decisió d’ells i de quin paper volen jugar en la política local, si un partit que puga aportar a Vinaròs o un partit que acabe sent fagocitat com una comparsa del PP.

Durant la sessió plenària que es va celebrar el dijous 28 de setembre, es va portar a debat una modificació de crèdit per al pagament de convenis i subvencions a entitats de la ciutat. Aquesta va sortir endavant amb els vots del PSPV, Compromís i l’abstenció del PVI. En concret, amb aquestes quantitats:

Conveni El Cau: 6.000 €

Conveni PRODA: 6.000 €

Subvenció escola de música La Alianza: 42.000 €

Subvenció escola de música ESMUVI: 6.000 €

Conveni Comissió Organitzadora del Carnaval: 33.900 €

Què va votar la resta de l’oposició? El PP i VOX, en contra. Això sí, amb un argument que encara ara, ni les millors ments entenen: “Votem en contra d’aquesta modificació per tal que les entitats del municipi puguen cobrar”. Hola? Perdona? Hi ha algú al volant? Sembla que no.

Com ja hem dit en moltes ocasions, la màxima preocupació dels partits que formem el consistori hauria de ser la de treballar pel bé comú dels ciutadans. Per això, des del PSPV-PSOE no podem entendre el vot en contra de pagar a les entitats del nostre municipi per avantposar els interessos partidistes als del conjunt de la ciutadania. En resum: Crear una situació de polèmica social i associativa contra l’Ajuntament aprofitant la paràlisi econòmica provocada pel no pagament dels convenis i subvencions. Sempre hipotèticament parlant, clar…

A pesar d’aquesta actitud irresponsable, des del nostre partit som conscients que estem en minoria, així que la voluntat per tal de pactar, acordar, negociar i treballar, per Vinaròs per damunt de tot, segueix intacta. En el diàleg ens trobaran. En la confrontació no. Ara, posarem llum sobre aquestes pràctiques irresponsables.

Edu Barberà Pla

Secretari General de l’Agrupació del PSPV-PSOE Vinaròs