Socialistes de Vinaròs

Nota de premsa: Projecte CastorNota de prensa: Proyecto castor

Davant la sorpresiva informació apareguda després de la declaració del ministre d’Indústria, José Manuel Soria, per la que es posava en dubte l’entrada en funcionament de la planta d’enmagatzematge de gas a Vinaròs, Planta Castor, el PSPV-Vinaròs vol manifestar la seva preocupació per aquesta notícia.

Ante la sorpresiva información aparecida después de la declaración del ministro de Industria, José Manuel Soria, por la que se ponía en entredicho la entrada en funcionamiento de la planta de *enmagatzematge de gas en Vinaròs, Planta Castor, el PSPV-Vinaròs quiere manifestar su preocupación por esta noticia.

Exigim que amb la major brevetat es clarifique l’alcanç de la mesura ja que la confirmació de la mateixa suposaria greus conseqüències econòmiques i socials per a la nostra població.

Des del primer moment, hem establert contactes amb el portaveu socialista a la Comissió d’indústria del Congrés dels Diputats, Ximo Puig, per a què realitze les gestions oportunes per a clarificar l’assumpte a nivell del Ministeri d’Indústria. Per una altra banda, ens hem interessat per la informació amb què comptava la direcció d’Escal-UGs, la qual ha manifestat la seua sorpresa i falta de comunicació oficial al respecte.

Tractant-se d’un tema de vital importància, que ha comptat amb el suport des d’un primer moment del PSPV pensem que s’han de fer tots els esforços posibles per fer realitat aquest projecte industrial, ja que no només està orientat a la creació de riquesa econòmica i llocs de treball sinò que també és important la seua vessant social, lligada des d’un primer moment amb el futur Centre Especial d’Ocupació.

Persona contacte: Jordi Romeu