Socialistes de Vinaròs

Tram del port de Querol: una millora de la N-232 necessària

20 de juliol de 2022: Inauguració de la millora del tram del Port de Querol. Una data que genera un impacte molt positiu en la connexió entre Alcañiz i Vinaròs.

Els habitats dels Ports, el Maestrat i el sud d’Aragó han vist, finalment, l’acondicionament de la carretera N-232 entre el Barranc de la Bota i la Masia de la Torreta. Un seguit de corbes que alentien moltíssim el trànsit en aquest tram, on hi ha hagut accidents greus durant massa anys i que, en desaparèixer, hanconvertint en l’actualitat la N-232 en un eix segur, connexió moderna entre l’Aragó i Vinaròs i alternativa viable per al desenvolupament de les terres del nord del País Valencià. Ja són història les 69 corbes abans existents per a poder arribar a Morella des de Vinaròs, o a l’inrevés, per als aragonesos que venien de negocis o plaer a la costa valenciana. Però sobretot, per als habitants dels Ports en el seu dia a dia. Una obra que millora la qualitat de la seua vida i que disminueix el risc de despoblació, amb més facilitats per al transport dels productes dels sectors econòmics de la zona.

Pràcticament, una reivindicació de gairebé 100 anys, que ha rebut la resposta amb la construcció, entre d’altres, d’un viaducte que supera el desnivell del barranc de la Bota, acurçant en més de 10 minuts el temps de circulació. Però també amb 12 estructures més, inclosos uns altres 8 viaductes, un pas superior, dos passos inferiors i un túnel.

20 de juliol de 2022: una data important, ja quemarca el temps final per a acabar l’acondicionamentde la N-232, amb l’últim tram, entre La Torreta i Morella Sud, aprovat ja el passat mes d’abril.

Una Nova N-232: Vinaròs-Vitòria. Els que la utilitzemsabem molt bé de què parlem, sabem molt bé de què es tracta, sabem molt bé que les obres eren necessàries i sabem molt bé qui les ha executat.

Fernando Juan

Regidor de RRHH, Cultura i Salut