Socialistes de Vinaròs

Setembre, tornem al cole


Pareix mentida, però fa quatre dies deixàvem els llibres, l’estoig i la motxilla en un racó de la nostra habitació. Havíem acabat les classes. Venien festes del poble, vacances, platja, retrobaments amb amics d’estiu, i algun que altre acomiadament de mestres que ja havien finalitzat la seua vida laboral i que després de molts de setembres, no tornaran a sentir el cuquet a la panxa del primer dia de classe. Ara és hora de preparar la motxilla, recollir llibres i estrenar estoig i llibretes noves que ens acompanyaran durant tot el curs. 

Aquest curs 2022-2023 que acabem d’encetar ve carregat d’il·lusió i de noves perspectives. Tenim en marxa ja un nou cole i també tindrem nous alumnes, molt menudets amb dos anyets, que formaran part de la gran família educativa vinarossenca.

Després de dos inicis de curs  molt complicats, tornem a un setembre “amb normalitat”, gaudim-lo com toca. Aquest nou curs ens portarà nous companys, nous mestres i nous reptes. Però em permetreu que des d’aquestes línies agraïsque el treball i la dedicació dels mestres que aquest curs passat ja s’han jubilat i que moltes vegades han portat la seua tasca educativa més enllà del que pertocava. GRÀCIES PER TOT.

Per a finalitzar, desitjar-vos a totes les xiquetes i xiquets un molt bon inici de curs, estudieu molt i aprofiteu bé tots els nous ensenyaments… Però sobretot, sigueu feliços.

Begoña López

Regidora d’Infància, Educació i Esports