Socialistes de Vinaròs

Presentació i saludaPresentación y saluda

Amb aquesta nova pàgina web hem volgut proporcionar-vós un potent portal d’atenció al ciutadà, creant un lloc de trobada que de forma atractiva és puga convertir en un espai de diàleg útil i eficaç amb tots vosaltres.

Per al meu, a l’igual que per al PSPV-PSOE de Vinaròs, l’esforç per estar prop de la ciutadania que, en tot moment, deu mostrar qualsevol formació política, és fa més evident mitjançant instruments com aquest que llaura us presentem. Una pàgina web amb la que perseguim facilitar al màxim la interactuació amb els vinarossencs i vinarossenques. Al mateix temps volem ser trasparents, facilitant al màxim l’accés a tota la informació i possibilitats que possa al vostre abast la nostra àmplia activitat.

Sense cap mena de dubte, l’avanç en la qualitat de vida de Vinaròs és un esforç compartit i els eïnes electròniques són una oportunitat més per a la participació activa en un projecte, per definició, plural i participatiu com el que us propossa el PSPV-PSOE de Vinaròs.

A més a més, us volem fer partíceps de la nostra gestió, mitjançant la nostra pàgina web. Per aquesta raó estem oberts als propostes i suggerències que ens feu arribar per tal que contribuiu a la millora dels nostres programis.

Un objectiu pel qual el PSPV-PSOE de Vinaròs està treballant donis del primer dia i amb el que volem que Vinaròs continui sent una ciutat de referència i a la vanguarda.

Jordi Romeu Llorach

Amb aquesta nova pàgina web hem volgut proporcionar-vos un potent portal d’atenció al ciutadà, creant un lloc de trobada que de forma atractiva es puga convertir en un espai de diàleg útil i eficaç amb tots vosaltres.

Per a mi, a l’igual que per al PSPV-PSOE de Vinaròs, l’esforç per estar prop de la ciutadania que, en tot moment, deu mostrar qualsevol formació política, es fa més evident mitjançant instruments com aquest que ara us presentem. Una pàgina web amb la que perseguim facilitar al màxim la interactuació amb els vinarossencs i vinarossenques. Al mateix temps volem ser trasparents, facilitant al màxim l’accés a tota la informació i possibilitats que possa al vostre abast la nostra àmplia activitat.

Sense cap mena de dubte, l’avanç en la qualitat de vida de Vinaròs és un esforç compartit i les eïnes electròniques son una oportunitat més per a la participació activa en un projecte, per definició, plural i participatiu com el que us propossa el PSPV-PSOE de Vinaròs.

A més a més, us volem fer partíceps de la nostra gestió, mitjançant la nostra pàgina web. Per aquesta raó estem oberts a les propostes i suggerències que ens feu arribar per tal que contribuiu a la millora dels nostres programes.

Un objectiu pel qual el PSPV-PSOE de Vinaròs està treballant des del primer dia i amb el que volem que Vinaròs continui sent una ciutat de referència i a la vanguarda.

Jordi Romeu Llorach