Socialistes de Vinaròs

BenvingutsBienvenidos

Des d’aquesta finestra, volem posar a la teva disposició i a la de la ciutadania en general, tota la informació de la nostra organització.

Volem també transmetre el nostre treball i il·lusions, centrades en el nostre municipi i amb el millor desig d’aconseguir per a tots una ciutat confortable, moderna i avançada que ens ofereixi a tots els que vivim en ella les majors cotes de benestar.

Des d’ara est serà el teu contacte amb el PSOE VINAROS a Internet. Benvingudes i benvinguts una vegada mes i gràcies per la teva visita a la nostra casa.

Desde esta ventana, queremos poner a tu disposición y a la de la ciudadanía en general, toda la información de nuestra organización.

Queremos también trasmitir nuestro trabajo e ilusiones, centradas en nuestro municipio y con el  mejor deseo de conseguir para todos una ciudad confortable, moderna y avanzada que nos ofrezca a todos los que vivimos en ella las mayores cotas de bienestar.

Desde ahora este será tu contacto con el PSOE VINAROS en Internet. Bienvenidas y bienvenidos una vez mas y gracias por tu visita a nuestra casa.