Socialistes de Vinaròs

Nova executiva local del PSPV-PSOE

El passat dissabte dia 9 d’abril es va celebrar a l’agrupació de Vinaròs l’assemblea per a renovar l’executiva del PSPV local. En aquesta assemblea, el secretari general, Edu Barberà, va agrair a cadascun dels membres de l’anterior executiva el seu treball i esforç en els últims quatre anys per a tornar a posar l’agrupació de Vinaròs en el mapa orgànic del PSPV. També va destacar l’esforç fet per cadascun dels militants, de l’executiva i del grup municipal, que va permetre als socialistes recuperar l’alcaldia a Vinaròs l’any 2019. Ja en l’àmbit orgànic es va destacar tot el treball realitzat per a assolir el pes orgànic que mereixia l’agrupació local.

Una vegada acabat l’informe de gestió fet pel secretari general Edu Barberà, es va procedir a la presentació de la nova executiva. Aquesta executiva incorpora com a nous membres a Marc Albella en política municipal, Fernando Juan com a secretari de relacions institucionals i Maria Miralles com a secretària d’agricultura, ramaderia i pesca. També s’incorpora Estefania Mallén com a assessora jurídica.  Edu Barberà va comentar que és una executiva preparada per a treballar de cara a les eleccions vinents i donar tot el suport a l’alcalde Guillem Alsina i al seu grup municipal. En aquesta llista també s’ha volgut nomenar president d’honor al company Luis Felip Miralles, per la seua trajectòria tant en l’àmbit institucional com orgànic.

Ja per acabar, l’agrupació de Vinaròs va escollir a Luis Antonio Sánchez Rosana i a María Angeles Bofill Fibla com a membres del Comitè Comarcal del PSPV en representació de l’agrupació de Vinaròs.

La nova executiva 2022 queda configurada per :

President d’honor Luis Felip Miralles – President Agustí Guimerà – Secretari General Edu Barberà – Vicesecretària General i Acció electoral Angela Caballer – Vicesecretària 2a i secretària d’Eduació Sefa Miralles – Secretari d’Organització Luis Antonio Sánchez – Secretari de Festes José Atencia – Secretària de Sanitat Pau Romeu – Secretari de Política Municipal Marc Albella – Secretària de Serveis socials i formació Amalia Cabos – Secretària d’Agricultura, ramaderia i pesca Maria Miralles – Secretari d’Indústria José Chaler – Secretari de Relacions Institucionals Fernando Juan – Secretari de Joves Socialistes Oscar Ruiz – Assessoria Jurídica Estefania Mallén – Tresoreria María Cano

 

Luis Antonio Sánchez

Secretari d’Organització PSPV-PSOE Vinaròs