Socialistes de Vinaròs

LA NOSTRA LLISTA ELECTORAL

Carmen Morellà i José Chaler, número 4 i 5 respectivament, són les noves incorporacions en llocs de sortida capdavanters en una llista totalment paritària i cremallera que lidera Guillem Alsina Gilabert.

Els Socialistes de Vinaròs, reunits en assemblea general, han donat el vistiplau a la llista electoral per tal de tornar a l’alcaldia el pròxim 26 de maig de la mà de Guillem Alsina Gilabert, cap de llista dels socialistes a la ciutat.

La llista electoral, totalment paritària i cremallera, incorpora a 6 noves cares destacades de la societat vinarossenca, entre les quals destaquen 4 dones (Carmen Morellà, M Angeles Bofill, Aroa Guadix i Myriam Santos) i 2 homes (José Chaler i Jose Manuel Atencia)

Carmen Morellà, nova número 4 de la candidatura, aporta a aquesta candidatura la seua experiència com a enginyera tècnica agrícola, directora tècnica i responsable de qualitat del Consell Regulador de la DOP (Denominació Orgien Protegida) de la carxofa de Benicarló. Actualment, també és responsable externa del contracte de neteja viària i recollida de residus de la ciutat de Vinaròs, amb l’experiència que això comporta. Lloc de treball, aquest últim, que abandonarà en el moment d’incorporar-se a la nova corporació municipal per evitar incompatibilitats.

Per un altre costat, Jose Chaler, nou número 5 de la candidatura, proporcionarà a aquest equip el seu punt de vista tècnic i urbanístic des de la seua vessant professional com a arquitecte tècnic en un moment determinant on l’EDUSI i el PEP (Pla especial de Protecció del Nucli Antic), estan cridats a ser una de les grans empreses de la pròxima legislatura. A més a més, la seua experiència en la mediació civil i mercantil i els seus més de 20 anys de bagatge professional que l’avalen, són garantia de gestió eficaç dels recursos públics. Actualment, Chaler, també és membre del Consell Municipal d’Esports.

Així mateix, els actuals regidors amb responsabilitat de govern, Maria Cano, regidora d’Hisenda, Ocupació i Indústria, Marc Albella, regidor de Cultura, Festes, Tradicions i Joventut i Begoña López, regidora d’Esports i Educació, repeteixen candidatura en els llocs 2, 3 i 6 respectivament. La resta d’apostes socialistes fins a la majoria absoluta són Fernando Juan Boix, amb el número 7, Amàlia Cabos, amb el número 8, Eduardo Barberà, actual Secretari General amb el número 9 i Mari Ángeles Bofill i Luis Sánchez amb els números 10 i 11 respectivament.

D’aquesta manera, la llista al completa dels Socialistes de Vinaròs, és la següent:

1- Guillem Alsina
2- Maria Cano
3- Marc Albella
4- Carmen Morellà
5- José Chaler
6- Begoña López
7- Fernando Juan Boix
8- Amàlia Cabos
9- Eduardo Barberà
10- Mari Ángeles Bofill
11- Luis Sánchez
12- Sefa Miralles
13- Jose Atencia
14- Angela Caballer
15- Oscar Català
16- Aroa Guadix
17- Jordi Martí
18- Luisa Falcó
19- Sebastian Palacios
20- Myriam Santos
21- Agustí Guimerà

 

La imagen puede contener: 2 personas, personas sonriendo