Socialistes de Vinaròs

Inici del curs escolar.

Fa uns mesos finalitzava el curs 2020/21, marcat per la Covid-19 i per unes mesures sanitàries que van fer d’este un curs diferent al que estàvem acostumats; però, respectant totes les normes establertes per la llei, al final vam aconseguir un curs exitós. L’estiu ha acabat i tornem a classe, als nous llibres, noves amistats, als mestres nous, i també prompte, molts de xiquets i xiquetes, pares i mares, personal docent, conserges i personal de neteja al cole nou. 

Este curs s’inicia amb la tranquil·litat de saber com afrontar la nova normalitat que marca la nostra vida quotidiana, però amb un reforç de 5.042 docents a la nostra Comunitat, dels quals 793 docents reforçaran els centres de la província de Castelló; i amb una inversió de 39,4 milions d’euros en material de seguretat i neteja, per tal que este curs puguem tornar a tindre la satisfacció d’haver fet bé la feina. 

Tornem a la distància, les mascaretes, la neteja d’infraestructures, etc., però ho fem amb la seguretat de tindre al 70 % dels nostres conciutadans vacunats. Iniciem noves etapes, nous reptes, noves il·lusions, que per culpa d’esta pandèmia vam haver de deixar en un calaix, i que ara podrem tornar a reprendre. 

Alumnes, mares i pares, mestres i tots els que formeu part del món de l’educació, disfruteu del primer dia de classe i esperem retrobar-nos dins d’uns mesos, en este mateix lloc, amb la satisfacció d’haver fet la feina ben feta.

Begoña López