Socialistes de Vinaròs

Coronavirus. Fernando Juan, Regidor de Governació i Recursos Humans.

Estem treballant per la seguretat de la gent. En primer lloc volem donar les gràcies a tot el personal sanitari, farmacèutic i establiments d’alimentació que estan treballant incansablement dia i nit. De la mateixa manera també volem agrair la tasca de la brigada municipal, policia local i guàrdia civil durant aquests dies, i dels serveis socials municipals per les mesures de protecció dels sectors més vulnerables. Moltes gràcies.

A continuació aprofitem aquest espai per a recordar algunes informacions sobre el Coronavirus.

➡ L’Ajuntament de Vinaròs activa serveis especials per a garantir la salut de tots els veïns i veïnes de Vinaròs amb #MesuresPreventives i accions per a oferir assistència a les #PersonesVulnerables, amb la col·laboració de la #CreuRoja i #Cáritas. #COVID19.
Telèfon: 964 450 075 – serviciossociales@vinaros.es
Per a més informació: http://serveissocials.vinaros.es

➡ Es posen en marxa els treballs de desinfecció al municipi. Les empreses encarregades de la neteja viària han iniciat el protocol de desinfecció del mobiliari urbà com a mesura preventiva.

➡ A causa del COVID19 queda suspès el tràmit de les ajudes de lloguer. Una vegada finalitzat l’estat d’alarma es podrà retornar la tramitació. Les persones interessades disposaran d’11 dies hàbils per a presentar la documentació.

➡ La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha facilitat un telèfon per a informar a les empreses, autònoms i comerços sobre dubtes que puguen sorgir en relació amb el Coronavirus.
Telèfon: 900 35 31 35
Informació: http://bit.ly/3b1blsq

➡ Com a mesura preventiva per evitar la transmissió del COVID19 els comerços de Vinaròs que romanen oberts, segons decret, tindran un cartell a la porta indicant el màxim d’aforament i la distància de seguretat 1’5 metres.

➡ El Consorci de Residus informa que els ecoparcs mòbils no prestaran servei mentre dure l’estat d’alarma. L’ecoparc fix, ubicat al camí de Sant Gregori amb l’encreuament del camí de Rossell, només atendrà de 10h a 14h, de dilluns a divendres, a petites i mitjanes empreses.

Fernando Juan
PSPV-PSOE Vinaròs