Socialistes de Vinaròs

Comença el curs polític. Edu Barbera, Secretari General PSPV-PSOE Vinaròs.

Comença el mes de setembre i amb ell el curs polític. Aquest nou curs ens hauria de retornar, amb l’esforç de la vacunació, a una normalitat que ja fa pràcticament dos anys que hem perdut. 

Per als socialistes comença un curs que ens ha de portar a renovar tots els nostres òrgans polítics: Executiva Federal, de País, Provincial, Comarcal i Local;  així com a marcar les polítiques que es portaran endavant en els quatre anys vinents. És un moment apassionant, però al mateix temps d’una gran responsabilitat per a tots els que formem part d’aquest gran Partit.

La societat ens observa, ens observa com a partit que ha tingut més temps la responsabilitat de govern en temps de democràcia, ens observa com a partit que actualment té la responsabilitat de govern al nostre país, a la nostra comunitat i al nostre poble. I ens observa perquè crec que no tolerarà divisions i discussions en un moment en el qual tenim l’oportunitat de governar per a sortit d’aquesta pandèmia d’una forma més justa i més igual per a tots, amb polítiques socialdemòcrates, les que sempre han fet avançar aquest país i garantir un futur millor per a tota la societat.

És moment de debat d’idees i de projectes, però sempre pensant en la societat i en el futur. En el passat, algunes vegades els personalismes ens han portat a la divisió i a la renúncia d’una part del nostre capital humà, avui amb el daltabaix de la pandèmia no ens podem permetre no sumar a tothom.

Edu Barbera 

Secretari General PSPV-PSOE Vinaròs